Balıkesirspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 2-1 mağlup oldukları Başakşehir maçının zor geçtiğini belirterek, Balıkesirspor’a daha fazla çıkılması gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süleyman Seba Sezonu 30. hafta maçında uzatma dakikalarında gelen golle İstanbul Başakşehir’e evinde 2-1 mağlup olan Balıkesirspor’da umutlar tükendi. Maç sonunda 90 dakikayı değerlendiren teknik direktör Cihat Arslan, takıma daha fazla sahip çıkılmasını istedi.

Karşılaşmanın zor olduğunu belirten Arslan, "Bir maç düşünün başlangıçta kırmızı kart penaltı, daha iyisini hayal edemezdik. Penaltıyı atamadıktan sonra, kontradan yediğimiz bir gol var. 11'e 10 oynuyoruz ama kontradan gol yiyoruz. Bunlar çalışılacak. Ante'nin gereksiz bir kırmızı kartı var. Alanlar genişledi. İki takım için zor maç oldu. 1-1'den sonra iki takım da kaçırdı." dedi.

Üzüldüğünü ifade eden Cihat Arslan, "Beceremedik. Üzüldüğüm şu: Oyuncu kardeşimiz 15 metre fedakârlık yapsa biz o gol yemeyeceğiz. 15 metre koşma ile evimize mutlu döneceksek, oyuncularımız bunu yapacak. Biz düşen bayrağı tekrar göndere çekeceğiz. 1. dakika bu takımdan kimse vazgeçmesin. Bu takımın daha fazla sahip çıkılmasına ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ

İstanbul Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erol Bulut ise zor maç olduğunu ancak puan aldıklarını söyledi. Bulut, "Rahat olan Balıkesirspor. Kalecimiz Volkan penaltıyı çıkarttı. Baskı yedik, baskıdan çıkmayı başardık. Aslında oyunu koparabilirdik. Oyun ikinci yarı iki tarafa da gitti. İstediğimiz golü ikinci yarının sonunda bulduk." diye konuştu.

Öte yandan karşılaşmanın 72. dakikasında yaşanan bir pozisyona itirazı sonrasında Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın orta hakemi Özgür Yankaya tarafından tribüne gönderildi. Kapalı tribünde takımına taktik veren Avcı ile Balıkesirsporlu taraftarlar arasında tartışma çıktı. Tartışma büyümeden polis müdahale etti.