Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Fenerbahçe karşısında aldıkları 1 puanın önemli olduğunu belirterek, "Alınan 1 puandan daha çok ikinci sergilediğimiz oyun beni çok mutlu etti." dedi.

Fenerbahçe ile deplasmanda 2 - 0 geriye düştüğü maçtan 2 - 2 beraberlikle 1 puanı hanesine yazdıran Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Fenerbahçe'nin bizim maç planlamamızda maça çok iştahlı başlayacağını düşündük. Onun için de biz biraz önde basarak, ilk direncini kırmak isteğindeydik. İlk 10 dakika bunu başardık. Yediğimiz kötü bir gol var. Pozisyon ofsayt olabilir, olmayabilir çok problem değil ama defansif bir hatadan kaynaklanan bir gol yedik. Ondan sonra biz oyunun kontrolünü tamamen kaybettik. Ancak sadece biz de kaybetmedik hakem de kaybetti. İkinci golü yiyince bizim direncimiz bitti." şeklinde konuştu.

İkinci yarı itibariyle futbolun doğrularını yapma adına sahaya çıktıklarını dile getirerek, "Bu planımız çok şükür ki tuttu. Sonrasında Güven de çok iyi bir pozisyon yakaladı. Çok feci bir geri dönüş de yapabilirdik. Son 10 dakika Fenerbahçe kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Zor bir deplasmandı. Alınan 1 puandan daha çok ikinci yarı sergilediğimiz oyun beni çok mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Bir muhabirin, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hafta içinde hakemlerle ilgili yaptığı açıklamanın bu maçın skoruna etkisi olup olmadığı yönündeki sorusu üzerine genç teknik adam, "Skora etki etmemiştir. Sonuçta saha içi oynanan şeyler. Onların takdiri. Dışarıdan buna yorum yaparsam vicdanen kendimi rahat hissetmeyeceğim. Her doğru her yerde söylenmiyor. Türkiye'de Allah saha içindeki herkese yardım etsin çok zor. Ortak bir şekilde bunları konuşup halletmek lazım. Her sesini yüksek çıkaran hafta sonu kollanacaksa bizim işimiz ve hakemlerini işi hiç de kolay değil." cevabını verdi.