Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, ligi Galatasaray’ın üzerinde bitirmek istediklerini söyledi
Akhisar Belediyespor’da Galatasaray mesaisi devam ediyor. Fizyoterapist eşliğinde tedavisi süren Petar Grbic haricinde tam kadro çalışan yeşil-siyahlılar morallerin yüksek olduğu görüldü. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Cihat Arslan zorlu iki haftalık bir maç periyodu kaldığını belirterek, ligi 5. sırada bitirebilecekleri tarihi bir fırsatın önlerine geldiğini ve bunu da değerlendirmek istediklerini vurguladı.
"LİGİ GALATASARAY’IN ÜZERİNDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"
Arslan, ligde oynayacakları iki maçı kazanmaları halinde ilk 5’te yer alacaklarını belirterek, "Bizim için tarihi bir puan tablosu olur. Ama iki tane çok zor bir maç var. İElk olarak Galatasaray ile sahamızda ikincisi deplasmanda Osmanlıspor ile. Tabi ki bunun bilincindeyiz. Bunun için de hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Galatasaray’a karşı ligde galibiyet alamadık, tabi ki galip gelmek istiyoruz. En azından kazanıp Galatasaray’ın üzerinde bitirmek istiyoruz ama kolay bir maç olmayacak. Çünkü Galatasaray, Beşiktaş maçının ilk 45 dakikasında iyi organize olmuştu. Bu oyunu devam ettireceklerdir, biz de iyi bir takımız, iyi oyunumuzu devam ettirip galip gelmek istiyoruz” dedi.
Yönetime yarın iç transfer konusunda rapor sunacağının altını çizen Arslan, kadroyu koruma niyetinde olduklarını belirtirken, takımdan en fazla 5 yada 6 oyuncunun ayrılacağı sinyallerini verdi.
Yeşil-siyahlılar Cihat Arslan yönetiminde yapılan toplantının ardından 5’e 2 pas ve yarım saha çift kale taktik maçı yaptı.