Süper Lig’de kendi evinde Eskişehirspor’u 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Cihat Arslan, rakipleri karşısında iyi mücadele ettiklerini ve kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Arslan, “Çok önemli bir maçtı. Fenerbahçe ile 2-2 kalmak önemli bir skordu. O maçı kazansaydık, Eskişehir’e kaybetseydik ben çok daha fazla üzülürdüm. Futbolculara da maç öncesinde öyle söyledim. ‘Fenerbahçe mi, Eskişehir mi ?’ diye sorarsanız ben Eskişehir maçından galibiyet isterim dedim. Çünkü ligde önemli rakiplerimizin bir tanesi. Kazandığımız için çok mutluyum. İyi mücadele ettik ama istediğimiz pozisyonları yakalayamadık. İkinci yarı hamleler yaptık. Şükürler olsun ki kazandık. İsmail hoca ve ekibini de tebrik ediyorum. İsmail hocanın çok katkısı olmuş. Takım çok pozitif hale gelmiş. Onlara da başarılar diliyorum.” dedi.

“MİLLİ TAKIM VE OYUNCULARINI CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM”

Avrupa şampiyonasına katılan A Milli Takım’ı da tebrik eden Arslan, “En önemli tebriği Fatih hoca, milli takım oyuncularımız hak ediyor. Türk futbolu adına çok önemsiyorum. Avrupa Şampiyonası Türk futbolunun geleceğini şekillendirebilecek bir organizasyon. Bütün futbolcular adına olumlu yansıyacaktır. Türk futbolcular Milli Takım’a gidebilmek için daha fazla çabalayacaklardır. Ligin kalitesi bu turnuvayla çok daha iyi artacaktır. Bu imkanı bize veren Allah’a şükretmemiz lazım. Milli takım ve oyuncularını canı gönülden tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

“BİR KASABA TAKIMI OLARAK VAROLUŞ MÜCADELESİ VERİYORUZ”

Zamanla daha mücadeleci ve daha karakterli bir takım olduklarını kaydeden Arslan, “Gol atmakta değil, ama gol yememekte çok başarılı olduk. Gol atmada Bilal’i çok fazla kaybettik. Bilal’in organizasyonlarını bulamıyoruz. Mücadele kararlık ve devamlılık ile gidiyoruz. Bu zamanla devre arasında aşılacak şeylerdir. Bir kasaba takımı olarak varoluş mücadelesi veriyoruz. Beraber olduğumuz sürece, bu ligde iyi yerlerde olacağız.” diye konuştu.