UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, Son 16 Tur ilk maçında bugün Belçika'nın Club Brugge takımı ile karşılaşacak. Belçika'nın Brugge şehrindeki Jan Breydelstadion'da TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşma Star TV'den naklen ekranlara gelecek.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Son 16 Tur ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımı ile bugün deplasmanda karşılaşacak. Brugge şehrindeki Jan Breydelstadion'da TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Craig Alexander Thomson yönetecek. Francis Connor ve David McGeachie yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Stuart Stevenson, ilave yardımcı hakemleri ise Steven McLean ve John Beaton olacak.

Siyah beyazlılar, Belçika deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılarak, rövanş için avantaj elde etmeye çalışacak. İki takım arasındaki rövanş maçı 19 Mart Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22.05'te oynanacak.

BEŞİKTAŞ'TA 4 SAKAT VAR, VELİ KAVLAK DA CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta orta alan oyuncusu Veli Kavlak sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Veli, bu akşamki maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki rövanş maçında takımdaki yerini alamayacak.

Bu arada Belçika ekibinde ise Thomas Meunier ve Şilili futbolcu Francisco Silva sarı kart cezası sınırında yer alıyor.

Club Brugge maçı öncesi Beşiktaş'ta 4 futbolcunun sakatlıkları bulunuyor. Medicana Sivasspor maçında sakatlanan Jose Sosa ve Atiba Hutchinson'ın yanı sıra sakatlıkları süren Alexander Milosevic ve İsmail Köybaşı, Club Brugge deplasmanında forma giyemeyecek.

Club Brugge'da ise sezonu kapatan Victor Vazquez ile sakatlıkları bulunan Björn Engels ve Sander Coopman Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın, bu akşam oynanacak Club Brugge maçına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Daniel Opare, Necip Uysal, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Tolgay Arslan, Olcay Şahan ve Demba Ba.

YILDIRIM DEMİRÖREN DE 3 YIL SONRA BEŞİKTAŞ MAÇINDA

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de 3 yıl sonra Beşiktaş maçını stattan izleyecek.

Siyah beyazlı kulüpte 2004-2012 yılları arasında başkanlık yapan Yıldırım Demirören, 2012 Şubat ayında görevinden istifa etmişti. O tarihten bu yana Futbol Federasyonu Başkanlığı yapan Demirören, görev süresi boyunca Beşiktaş karşılaşmasını stattan takip etmemişti. Yıldırım Demirören, 3 yıl sonra siyah beyazlı takımın maçını tribünden izleyecek.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Brugge ile deplasmanda yapacağı karşılaşma için Belçika'da. TFF Başkanı Demirören'in Club Brugge - Beşiktaş karşılaşmasını Jan Breydel Stadı'nda protokol tribününden izleyecek.