Kayseri Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi, 3. Geleneksel Şubeler Arası Futbol Turnuvası Danişmentgazi ve Melikgazi Şubeleri arasında oynanan final karşılaşması ile sona erdi. Müsabaka sonunda rakibini 3-2 mağlup eden Melikgazi Şubesi şampiyon oldu.

Çocuk Meclisi üyeleri arasında dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygusunun üst seviyelere çıkartılması amacı ile 3 yıldan beri devam eden Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'na Çocuk Meclisi üyeleri tarafından oluşturulan 14 takım katıldı. Belsin halı sahada yaklaşık bir aydan beri devam eden karşılaşmalar, eleme usulüne göre oynandı. Kıran kırana geçen müsabakalar sonunda yarı final karşılaşmalarında rakiplerini mağlup eden Danişmentgazi Şubesi ile Melikgazi Şubesi final oynamaya hak kazandı. Oldukça çekişmeli ve zevkli bir mücadeleye sahne olan final karşılaşmasında Melikgazi şubesi son dakikalarda bulduğu golle rakibini 3-2 mağlup ederek, turnuvanın şampiyonu oldu.

Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Kahraman, ‘'Turnuvamızın amacına ulaştığını görmek bizlere büyük mutluluk verdi. Son derece centilmence ve sportmenliğin en üst seviyeye çıktığı karşılaşmalara sahne olan bu turnuvanın bir şampiyonu olacaktı, o da Melikgazi şubesi oldu. Kendilerini tebrik ediyorum. Ayrıca bütün katılan takımlara, öğretmenlerimize, her zaman bizlerin yanında olan velilerimize teşekkür ediyorum. Yaklaşık 3 bin 500 üyesi ile Çocuk Meclisimiz çok büyük bir aile ve bu ailenin bir ferdi olmak gerçekten büyük bir gurur. Şehrimizdeki 8-13 yaşları arasındaki bütün çocuklarımızı çocuk meclisimize üye olarak bu büyük ailenin birer ferdi olmaya, faaliyetlerinde yer alarak her alanda kendilerini gelişmeye davet ediyorum" dedi.