Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu sahalarında yapacakları mücadelede galibiyeti hedeflediklerini söyledi.
     Futbolcuların bulundukları konumun sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Çokkeser, "Sakaryaspor'da ligden düşen bir takım görüntüsü var ama maç oynanmadan kazanılmıyor. Düşme hattında bulunan veya düşmesine kesin gözüyle bakılan takımlarla yapılan maçların zorluk derecesini bilen bir teknik adamım" diye konuştu.
     Gündemlerinde "para" olmadığını, sadece kalan maçları düşündüklerini dile getiren Çokkeser, bunun kararını basın, kamuoyu ve iş adamlarının vereceğini, konsantrelerini parayla dağıtmak istemediklerini ifade etti.
    
     -"Kahramanmaraşspor sevdasını yeniden uyandırdık-"
    
     Takımın taraftarsız olmayacağına işaret eden Çokkeser, Kahramanmaraş'ta yıllar öncesinden gelen önemli bir taraftar potansiyeli bulunduğuna dikkati çekti.
     Çokkeser, şöyle devam etti:
     "Bu kentin halkında Kahramanmaraşspor sevdasını yeniden uyandırdığımıza inanıyorum. Bu bizim için önemli bir şey. Bundan dolayı hem kendimle hem futbolcularımla gurur duyuyorum. Özellikle iç sahada yapacağımız maçlarda taraftarımızdan özveri bekliyorum. Küfürden uzak, centilmence, 'fair-play' çerçevesinde rakibi bile alkışlamalarını istiyorum. O zaman tam olarak Kahramanmaraş ruhunu yansıtmış oluruz."
     Bir gazetecinin sorusu üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın Kahramanmaraşspor için iş adamlarını desteğe çağırmasını değerlendiren Çokkeser, "Mahir beyle yakından tanışmadık ama çok değerli bir insan olduğunu öğrendim. Özünün sözünün doğru ve bu memleket sevdalısı olduğunu zaten biliyoruz. Ünal'ın iş adamlarına takıma deste çağrısını önemli görüyoruz" dedi.