Çokkeser, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, grupta lider konumda bulundukları için diğer takımların hedefinde olduklarını ancak bununla da gurur duyduklarını belirtti. Karakterli ve maçtan kopmayan oyunculara sahip olduğunu ifade eden Çokkeser, şunları kaydetti:
     ''İstekli, arzulu, hedefi doğrultusunda ilerleyen, inatçı bir takımız. Oyuncularımın 27 maçta gösterdiği mücadele takdire şayan. Kendileriyle her zaman gurur duydum. Bizde 'ben' yok 'biz' var. Ekip olmanın ruhunu sahaya yansıtıyoruz. Bireyleri değil 'biz'leri istiyoruz. Bu da başarıyı getiriyor.''
     Çokkeser, maçlara sadece antrenman yaparak hazırlanmadıklarını, rakiplerinin maçlarının analizlerine önem verdiklerini, buradan çıkan sonuçlara göre de önlem aldıklarını vurguladı.
     Hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Nazilli Belediyespor'un geriye dönük 5 maçını izlediğini anlatan Çokkeser, ''Zor bir dönemeçteyiz ama sahasında yenilmeyen, çok gol yemeyen ve en fazla puanı toplayan bir takımım var. Bize gelen takımlar çok kapanıyor. Dolayısıyla seyircimizin bundan sonraki karşılaşmalarda biraz daha sabırlı olmasını bekliyoruz. Futbolcularımızı strese sokmadan sadece destek anlamında tezahüratlar istiyoruz'' dedi.
     Çokkeser, başarılı olabilmek için her maça final havasında hazırladıklarını ifade ederek, ''Kariyerlerine '1. lig' yazdırmak isteyen futbolcularım büyük sorumluluk taşıyor. Çünkü artık telafisi olmayan sürece girdik. Yeni bir sayfa açıyoruz ve finalin adı artık şampiyonluk'' diye konuştu.