Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kaliteli yönetimi ve kadrosuyla Kayseri Erciyesspor'un zorlukları aşacak güçte olduğunu söyledi.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziya Eren 'Ahmet Çolakbayrakdar 38' numaralı forma hediye etti. Kayseri'nin bir dönem Süper Lig’de iki takım keyfini yaşadığını hatırlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Hem yerelde hem de genelde rekabet içerisinde 2 takımımızın olması güzeldi, önümüzdeki sezon da bunu bekliyoruz. İnşallah Erciyesspor ve Kayserispor birlikte Süper Ligde olacak." dedi.

Kayseri Erciyesspor'un Çaykur Rizespor maçını kazanarak yukarılara tırmanma gayretini başlatacağını takip eden maçlarla sürecin devam edeceğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "İyi bir yönetim, iyi bir takım ve iyi bir ekip var. Bireysel manada baktığımızda hakikaten iyi futbolculara sahibiz. Takımın buralara gelmesinde sizin ve ekibinizin ciddi manada önemli katkısı var. Bundan dolayı ellerinize sağlık, size teşekkür etmek lazım. Herhalde bir-iki noktada ufak şanssızlık var. Onların aşılması kırılma noktası olacak ve bundan sonra da yolumuza başarıyla devam edeceğiz. Çaykur Rize maçı bu dönüm noktası için birinci basamak olacak, bunu başaracağız. Allah’tan bir mani olmazsa da destek için Kadir Has Stadı'nda olacağız. Hem taraftar olarak destek verecek hem de dua desteği için orada olacağız. Muhakkak bu süreç belki biraz daha meşgale olacak ama takım olarak bunu yapabilecek kabiliyet ve yönetim becerisinin olduğuna inanıyor ve biliyorum. Sizlere başarılar diliyorum." şeklinde duygularını ifade etti.

Başkan Çolakbayrakdar'a yeni görevinde başarılar dileyen Ziya Eren, "Kayserimiz marka bir şehir. Bu marka şehirde de marka olmasına katkı anlamında, futbol anlamında 2 takımıyla inşallah Süper Lig’de mücadele edecek. Erciyessporumuzun maçlarında, yanında ve her zaman arkasında olmanızı arzu ediyoruz." diye konuştu.