Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind, Çek Cumhuriyeti ile coşkulu atmosferde maç oynayacaklarını ve karşılaşmayı kazanacaklarını belirterek, grupta play off oynayacak tarafın kendileri olacağını iddia etti.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda yarın Çek Cumhuriyeti ile oynanacak maç öncesi Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind bir basın toplantısı düzenledi. Danny Blind Fransa'da yapılacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma şanslarının hala devam ettiğini söyledi. Blind, "Önümüzdeki yıl Hollanda olarak Fransa'da yer alacağımızı umuyorum. Hala ümidimiz devam ediyor. Öncelikli olarak kendi evimizde Çek Cumhuriyeti maçını kazanmak istiyoruz. Bunun akabinde Türkiye'nin ise İzlanda karşısında puan kaybetmesini bekliyoruz." dedi.

"SON MAÇA İYİ KONSANTRE OLDUK"

Başkent Amsterdam'da maçın oynanacağı Amsterdam Arena Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyen Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind, "Ben Türkiye'nin Çek'ler karşısında yenileceğine inanıyordum. Ama bu olmadı. Çek Cumhuriyeti'nin Türkiye'ye 2-0 maçı kaybetmesi, bizim için bir hayal kırıklığı oldu." diyerek, kendilerinin Çek Cumhuriyeti maçıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Biz Çek'ler karşısında iyi bir oyun ile maçı kazanacağımızdan eminim. Bu son maça çok iyi konsantre ve motive olduk. Bizler bunun haricindeki diğer senaryolara bakmadan sahada iyi bir skor alacağız. Bizler bunlar ile meşgulüz. Başka senaryolara bakmıyoruz. Şimdi ise sadece ve sadece kazanmak zorundayız. Tek işimiz bundan ibaret. Biz şahsen Türkiye'nin İzlanda karşısında nasıl bir oyun içerisinde olacağı ile ilgilenmiyoruz. Biz sadece Amsterdam Arena'da Çek Cumhuriyeti karşısında oynayacağımız oyuna odaklandık."

Hollanda Milli Takımı 13 Ekim Salı günü Amsterdam Arena'da TSİ 21.45'te Çek'ler karşına çıkacak. Bu maçı Sloven hakem Damir Skomina yönetecek.