İzmir Süper Amatör Lig A Grubu 18. Hafta mücadelesinde, Dedebaşıspor ile karşılaşan Foça Belediyespor, rakibine 3-0 yenildi. Karşıyaka Hasan Türker Sahası’nda oynanan maç, futbol sahalarında en erken atılan gollerden birine sahne oldu. Dedebaşıspor’lu Arif, maçın henüz 7. saniyesinde attığı golle, taraftarlarına ve takımına büyük mutluluk yaşattı.

Maçın ilk saniyelerinde öne geçerek büyük moral kazanan Dedebaşıspor, yaptığı hızlı hücumlarla, Foça Belediyespor defansını bir hayli zorladı. Dedebaşıspor, 11. dakikada Gökhan ve 22. dakikada Burak’ın attığı gollerle, skor farkını 3’e çıkardı. Dedebaşıspor, ilk yarıda kazandığı bir penaltıyı da gole çeviremedi. Foça Belediyespor Kalecisi Fırat, 34. dakikada Kaan’ın kullandığı penaltıda, 4. gole izin vermedi.

Henüz 7. saniyede yenilen golle morali bir hayli bozulan Foça Belediyespor, ilk 22 dakikada 3-0 geriye düşmenin üzüntüsünü maç boyunca atlatamadı. Her iki takımda, maçın kalan bölümlerinde yakaladıkları fırsatları gole çeviremeyince, maç; Dedebaşıspor’un 3-0’lık üstünlüğüyle sonlandı. Foça Belediyespor, gelecek maçını; 22 Şubat 2015 Pazar günü Çandarlı Belediye Spor ile oynayacak. Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’de başlayacak.

DEDEBAŞI SPOR: 3 - FOÇA BELEDİYE SPOR: 0

Stat: Karşıyaka Hasan Türker
Hakemler: Anıl Pola, Tolga Atasoy, Rıdvan Kavak
Dedebaşıspor: Erdi, Kaan, Yasin, İbrahim (Dk. 86 Sercan), Emre, Umut Can, Burak (Dk. 73 Mustafa), Gökhan (Dk. 46 Cihan), Arif, Coşkun, Caner
Foça Belediyespor: Fırat, Mehmet (Dk. 24 Umut), Serkan, Sedat, Alpay, Oğuz, Batuhan (Dk. 75 Evren), Burak Gündoğdu, Talip, Burak Akgenç, Fikret (Dk. 60 Celal)
Goller: Dk. 1 (7.sn) Arif, Dk. 11 Gökhan, Dk. 22 Burak (Dedebaşıspor)
Sarı kartlar: Burak, İbrahim, Emre, Erdi, Cihan (Dedebaşıspor), Serkan, Sedat, Alpay, Talip (Foça Belediyespor)