Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Demba Ba, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, hedefe doğru gidebilmek için tüm maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

Siyah beyazlı takımın kamp yaptığı otelde düzenlenen basın toplantısına katılan yıldız oyuncu, Antalya kampının iyi bir ortamda gittiğini belirterek, "Kampımız gayet iyi gidiyor. Herşey yolunda. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz." dedi.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı ve Beşiktaş'ın derbileri kazanamaması hakkındaki bir soruyu cevaplayan Demba Ba, "Bizim için derbiler değil tüm maçları kazanabilmek önemli. Hedefe doğru gidebilmek için bütün maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. Hedefimiz şampiyonluk." diye konuştu.

Beşiktaş'ın derbileri kazanamaması hakkında da golcü futbolcu, "Biz genç bir kadroya sahibiz. Şampiyonluk yarışındaki rekabet ettiğimiz takımlara göre genç takımız. Genç takım olmanın avantajları olduğu gibi dezavantajları da var. Böyle olunca tecrübe eksikliği de maçları etkilemiş olabilir." diye cevap verdi.

Şampiyon olabilme ihtimalleri sorusuna ise Demba Ba, "Şampiyon olmak, şampiyonluk yarışında olabilmek önemli. Ben bunu Chelsea'de son 4 maça kadar yaşadım. Şampiyon olmak için büyük mücadele etmek gerekiyor. Çalışmaları sürekli yapmamız gerekiyor." dedi.

Demba Ba, kendisine tranfser teklifleri olup olmadığı hakkındaki bir soruya ise "Tekliflerle ilgilenmiyorum. Bu benim dikkatimi çekmiyor." diye cevapladı.

Siyah beyazlı takımın gol yollarında sıkıntıları olup olmadığı sorusuna ise golcü oyuncu, "Benim arkamda oynayan oyuncular büyük destek veriyor. Sosa var, Gökhan Töre'den destek alıyorum." diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu, bu yıl kariyerinin en fazla golünü atmasını ise "Kendimi iyi hissediyorum. İstanbul'dan memnunum. İnsanın kendisinin sevildiğini hissettiğinde işler yolunda gidiyor. Takımın kazanması için elimden geleni yapıyorum." şeklinde yorumladı.

Yıldız oyuncu, taraftarların kendisi hakkında yapmış olduğu bestelerden haberdar olduğunu, takım arkadaşlarına tercüme ettirdiğini en çok Konya deplasmanı öncesinde yapılan bestelerin kendisini mutlu ettiğini kaydetti.

"MİLLİ TAKIMA ALINMAMAM KONUSUNDA TÜM DÜNYA ŞAŞKIN "

Öte yandan Senagal Milli Takımı'na alınmaması konusunda da ise Demba Ba, "Buna tüm dünya şaşkın. Senegal Milli Takımı'nın teknik direktörü bir tercih yaptı. Senegal ilk kupa maçına bugün çıkacak. Umarım kazanarak başlar. Kazanarak başlamak çok önemli." ifadelerini kullandı.

Demba Ba, Süper Lig'deki forvet oyuncuları arasındaki yarışta kendisini en iyi yere koyduğunu da sözlerine ekledi.