Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başknlığına seçime tek liste ile giren mevcut başkan Yıldırım Demirören seçildi. Demirören, "Bu genel kurulun bize yüklediği büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Her zamankinden daha büyük şevkle, heyecanla görevimizi yerine getireceğiz." dedi.

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu Ankara’da Marriot Otel’de gerçekleştirildi. Seçimli Genel Kurul’da 219 delege oy kullandı. Seçime tek liste olarak giren Yıldırım Demirören, geçerli 214 oy ile TFF başkanlığına yeniden seçildi. Seçimin ardından konuşan Başkan Demirören, büyük bir aile olduklarını söyleyerek, "Bizi de bu aileye başkan seçtiniz. Biz kardeşiz. Kollarımız herkese açık. Bundan bir şüpheniz olmasın. Bu genel kurulun bize yüklediği büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Her zamankinden daha büyük şevkle, heyecanla görevimizi yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

DEMİRÖREN’İN DE LİSTESİ BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimine tek aday olarak giren mevcut başkan Yıldırım Demirören’in listesi de belli oldu. Yıldırım Demirören başkanlığındaki TFF Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Asil üyeler:
Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Ali Dürüst, Hüsnü Güreli, Cengiz Zülfikaroğlu, Alaatttin Aykaç, Mustafa Çağlar, İbrahim Usta, Ali Düşmez, Kaan Terzioğlu, Arif Koşar, Yaşar Aşçıoğlu, Erhan Kamışlı, Ahmet Gökçek

Yedek üyeler:
Ziya Erbaş, Mete Düren, Zafer Tırpançeker, Selahattin Aydoğdu, Serhat Soysal, Ali Özdoğan, Atilla Bingöl, Erdoğan Tekgöz, Mustafa Küçükmeral, Cevat Ay, Ömer Sarılar, Saliha Kübra Kabaali, Bayram Yüksel, Fuat Guguloğlu.