PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Başkanı Selahattin Aydoğdu, hafta sonu oynanacak Adanaspor maçı öncesinde taraftarlarına 'tahriklere kapılmayın' uyarısında bulundu.

Pazar günü kendi seyircileri önünde çok önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatan Aydoğdu amaçlarının kazanmak olduğunu söyledi. Taraftarlardan Adana Demirspor’a yakışır şekilde hareket etmesini isteyen Aydoğdu, “Sizlerden tek isteğim 90 dakika boyunca sadece takımımıza destek olmanız ve rakip takım taraftarlarıyla münakaşaya girmemenizdir.” dedi.

Maçla iliği rakibin taraftarlarını tahrik etmek isteyeceğini aktaran Başkan Aydoğdu şunları söyledi: “Lütfen bu tahriklere kapılmadan sadece işimize bakalım. Unutmayalım ki bizim bundan sonra da iç sahada çok önemli maçlarımız olacak. Çok dikkatli olup ceza almamamız gerekiyor. Amacımız 20 yıldır yer alamadığımız ve olmamız gereken yerde olmaktır. Yolumuz Süper Lig’dir. Pazar günü kulaklarımızı tahriklere kapatalım. Adana Demirspor için görmeyelim, duymayalım, sadece takımımızı düşünelim.”