PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Başkanı Selahattin Aydoğdu, Mersin'in Tarsus ilçesinde minibüs şoförü tarafından katledilen üniversite öğrencisi 'Özgecan Aslan' için tüm taraftarları siyah giyinmeye davet etti.

Özgecan Aslan’ın ailesine başsağlığı dileyen Aydoğdu, ülkeyi yasa boğan bu vahim olayı gerçekleştirenlerin bir an önce en ağır cezayı alması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Umarım ülke olarak bu travmayı en yakın zamanda atlatır, bir yenisinin daha yaşanmaması için hep birlikte gayret gösteririz. Bu vesileyle Adana Demirspor taraftarlarına da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Önümüzdeki pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Boluspor maçında taraftarlarımızdan isteğimiz; herkesin maça 'siyah' giyinerek gelmesidir. Belki 'Özgecan' kardeşimizin kederli ailesinin acısını dindiremeyiz ama en azından Adana Demirspor olarak yanlarında olduğumuzu hissettirebiliriz. Pazar günü 18.30'da tüm taraftarlarımızı bu kez mavi lacivert değil 'siyah' kıyafetlerle maça davet ediyoruz."

Başkan Aydoğdu, Adana Demirspor taraftarının sosyal mesaj verme konusundaki hassasiyetlerini bildiği için böyle bir çağrıda bulunduğunu da sözlerine ekledi.