Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Barajı bölgesinde kurulan Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisleri, törenle hizmete açıldı.

Tesis, atıcılık sporunun ihtiyacı olan poligon talebini karşılamasının yanı sıra spora gönül vermiş insanların doğayla içiçe spor yapmalarına imkan sağlayacak. Tesislerin, ulusal ve uluslararası ölçekli yarışmalara ev sahipliği yapacağını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Baraj bölgemize kurduğumuz Atıcılık ve Trap Tesisleri, trap poligonu, skeet poligonu, idari bina, güvenlik noktası, otopark ve yeşil alanı ile atıcılık sporu severlerin yeni buluşma noktası olacak. Toplam 31 bin 500 metrekare toplam alana sahip olan tesisler, konumu itibari ile doğa ile iç içe spor yapma olanağı sağlarken, ulusal ölçekte yarışma ve kamplara da ev sahipliği yapacak. 810 bin TL kaynak kullanarak hayata geçirdiğimiz tesisimiz atıcılık sporunu seven hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Kaya da Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisleri’nin, trap sporu ile ilgilenenlerin buluşma noktası olacağını belirtti. Konuşmaların ardından trap poligonuna geçen Dündar, yaptığı isabetli atışlarla alkış aldı.