Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Jason Denayer, Astana deplasmanının zor geçeceğini ayrıca suni çimde mücadele edeceklerini söyledi.

Galatasaray'ın Manchester City'den kiraladığı Belçikalı genç yıldız Jason Denayer, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında oynanacak olan Astana karşılaşması öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Astana maçının kolay olmayacağını belirten Denayer, "Çok zor geçecek. Uzak bir deplasmana gideceğiz. Ayrıca suni çimde mücadele edeceğiz. Dolayısıyla bir an önce o zemine adapte olmamız gerekiyor." dedi.

Şampiyonlar Ligi'nin çok farklı bir havası olduğunu belirten Denayer, "Çünkü her ligin en iyi takımları burada oynuyor. Farklı ülkelerdeki takımlara karşı oynuyorsunuz. Dolayısıyla Şampiyonlar Ligi, ülke liglerine göre farklı bir stile sahip. Çok zorlu bir arena. Gruptan çıkabilecek güce ve kaliteye de sahibiz. Belki Atletico Madrid’e karşı galip gelemedik ama birçok pozisyona girdik. Topa da çoğunlukla sahip olan taraf bizdik. İyi bir takım olduğumuzu ve gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızın bizi Kazakistan’da da desteklemesini bekliyorum." diye konuştu.

CAROLE: FUTBOLUN EN ÜST SEVİYESİ ŞAMPİYONLAR LİGİ

Sarı kırmızı futbolcu Lionel Carole ise farklı bir ülkede zor bir maç oynayacaklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki imajın çok farklı olduğunu kaydeden Carole, "Bütün takımlar çok güçlü ve her maçta atmosfer çok mükemmel. Futbolun en üst seviyesi burası. Ben de Atletico Madrid maçıyla Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçıma çıktım. Galatasaray taraftarı karşısında bu başlangıcı yapmak benim için çok farklı bir heyecandı. Taraftarımızın yarattığı ortam da mükemmeldi. Şampiyonlar Ligi’nde her zaman çok özel bir ortam var." şeklinde konuştu.

"Türkiye Ligi’ndeki son iki maçı kazanmamız bize ekstra bir güven verdi." diyen Fransız oyuncu, "Biz kalitemizin farkındaydık ve iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Şampiyonlar Ligi’nde de kalitemizi tekrar kanıtlamak ve bu iyi gidişi devam ettirmek istiyoruz. Atletico Madrid maçında taraftarlarımız mükemmeldi. İsteğim, deplasmanda oynayacağımız Astana maçına da taraftarımızın gelmesi ve bizi coşkuyla desteklemeleri." diyerek sözlerini tamamladı.