Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldızlar Okçuluk İl Birinciliği'nde Özel Servergazi Günay Anadolu ve Fen Lisesi Okçuluk Takımı madalyaları topladı. Haluk Ulusoy Milli Takım Kamp Eğitim Sosyal Tesisleri'ndeki yarışmalar, kar yağışı altında yapıldı. Özel Servergazi Günay Kulübü Okçuluk Takımı makaralı yay yıldız bayanlarda madalyaları topladı. Müsabakalar sonucunda Münevver Simay Erikoğlu, altın madalya alarak il şampiyonu oldu. Gümüş madalya alan Yurdagül Akın il ikincisi, Müşerref Şermin Dolukan il dördüncüsü oldu.

Makaralı yay yıldız bayanlarda il şampiyonu olan Erikoğlu, “İlk defa altın madalya alıyorum. Çok mutluyum. Okçuluk sporunu seviyorum. Bundan sonraki hedefim, inşallah Türkiye şampiyonu olmak. Okuluma ve Beden Eğitimi öğretmenime çok teşekkür ediyorum.” dedi. Beden Eğitimi öğretmeni olan milli antrenör Ümmü Ata da öğrencilerinin zorlu çabalar sonucu, kar yağışına rağmen oklarını hedefe gönderip derece almaya hak kazandığını belirtti. Ata, “Öğrencilerim, yoğun derslerinin yanısıra çok çalıştılar. Üç öğrencimin ilk dörtte yer alması ve birincilik, ikincilik madalyalarını toplamaları bizleri sevindirdi. Öğrencilerimi kutluyorum.” diye konuştu. Okul Müdürü Muhammet Dolukan da okul ve kulüp olarak okçuluk sporunu desteklediklerini ifade ederek, “Geçen sene Türkiye dördüncüsü olan okçuluk kulübümüze, Türkiye şampiyonasında üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Özel Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın da dereceye giren öğrencileri tebrik etti. Yalçın, “Öğrencilerimiz, Antalya ilinde yapılacak olan Kahraman Bagatır Türkiye Okçuluk Müsabakaları'ında yarışmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizin Türkiye şampiyonasında da başarılarının devamını diliyorum. Servergazi öğrencileri, bilimin yanısıra kültürel ve sportif çalışmalarıyla da her alanda olduklarını gösteriyorlar. Öğrencilerimizle ve öğretmen kadromuzla gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.