Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Finansal Tüketici İlişkileri Daire Başkanlığı'nda istifa ederek Denizlispor'a başkan olan Mustafa Şavluk, kulüpte para sıkıntısı yaşanmayacağını, mali dengeyi kurmak için mutlaka iyi bir kaynak bulacaklarını söyledi. Kulübü kısa bir zaman diliminde maddi anlamda yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte toparlayacağını ifade eden Şavluk, sportif başarının da taraftarı heyecanlandıracak kadar olacağını belirtti.

Yapacakları transferle iyi bir takım oluşturup kulübün de mali dengesini sağlayacaklarını dile getiren Şavluk, "Denizlililerin hem yüreğine su serpeceğiz hem de alacağımız başarıyla taraftarlarımıza heyecan fırtınası yaşatacağız. Para sıkıntısı yaşanmayacağız. Kulübün mali dengesini kurmak için mutlaka iyi bir kaynak bulacağız." dedi. Denizlispor için projelerini açıklayan Mustafa Şavluk, önce Denizlispor Kent Ormanı oluşturup içine de tesis kurmak istediklerini söyledi. Şavluk, "Yeşil-Siyah büyük bir orman oluşturacağız. Burada toprağa her Denizlisporlu fidan dikecek. Mevcut tesisleri federasyon yenileyecek." diye konuştu.

Denizlipor'u ortak akılla yöneteceklerini belirten Şavluk, "Halkla bütünleşeceğiz; ilçelerde ve mahallelerde futbolcularla birlikte ziyaret edip onlarla kucaklaşacağız. Denizlispor forması ve atkısı, tüm Denizlililerde bulunacak. Bunun yanında sportif başarımız mutlaka olacaktır. Hocamıza ve kuracağımız takıma güveniyorum. Ankara’daki Denizlili devlet bürokratları da bizim lobimiz olacak. Barış temasıyla Denizlispor’u en kötü play-off’a oynatacağız.” diye konuştu.