Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Lig'in 25. hafta maçı sırasında Emenike, taraftarların protestoları sonucunda oyundan çıkmak istedi. Formasını çıkarıp seyirciye el kol hareketi yaparak oyun alanını terk eden Emenike'yi İsmail Kartal ve takım arkadaşları yatıştırdı.

Fenerbahçe'de form sorunu yaşayan Emenike kaçırdığı gol sonrasında seyirciden tepki görünce oyundan çıkmak istedi. Karşılaşmanın 19. dakikasında mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamayan golcü oyuncu, bu dakikadan sonra seyirciler tarafından protesto edildi. Maçın 30. dakikasında taraftarlar Sow tezahüratlarına başlayınca Emenike, oyundan çıkmak istediğini kenara iletti. Daha sonra formasını çıkararak oyun alanını terk etmek isteyen golcü oyuncuyu teknik direktör İsmail Kartal ve teknik ekip, güçlükle oyuna geri soktu.

EMRE İLE BİLİC TARTIŞTI, MEİRELES ÇIKTI SOW GİRDİ

Fenerbahçe'de teknik ekip ve saha içindeki oyuncular Emenike'yi ikna etmeye çalışırken, tartışmaya Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'te dahil oldu.

Sahada bunlar yaşanırken bu defa Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic arasında gerginlik yaşandı. Oyun çizgisine gelen ve yaşananlara itiraz eden Slaven Bilic'e Fenerbahçeli oyuncular tepki gösterdi. Emre Belözoğlu ise orta sahadan kenara gelerek Slaven Bilic'e el kol hareketi yapıp tepki gösterdi. Emre'yi ise Beşiktaş'lı Gökhan Töre kucaklayarak oradan uzaklaştırdı ve sakinleştirmeye çalıştı.

Araya diğer oyuncular da girdi ve ortam sakinleştikten sonra karşılaşma tekrar başladı.

Bu arada seyirci ile tartışan ve gerginlik yaşanmasına neden olan Emenike oyundan çıkmak istemesine rağmen Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Emenike'yi oyundan almadı. Bir ikili mücadelede sakatlanan Raul Meireles'i oyundan alan Kartal, yerine ise taraftarların da istediği Moussa Sow'u oyuna dahil etti.