Bursaspor'un Belçika kulübü Club Brugge'den transfer ettiği golcü oyuncu Tom De Sutter, Bursa’ya geldi. Golcü oyuncu, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Club Brugge'ün dün akşam Manchester United ile oynadığı maçın ardından bu sabah yola çıkan 1.92 boyundaki dev forvet, öğle saatlerinde Bursa’ya geldi. Helikopterle Timsah Arena Stadı’nın üzerinden geçen ve şehri görme fırsatı bulan yıldız oyuncuyu, Özlüce Tesisleri'nde Bursasporlu Mali Asbaşkanı Kemal Güler karşıladı.

"TİMSAH ARENA’DA 45 BİN KİŞİ İLE OLMAK DEĞİŞİK BİR DUYGU"

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Tom De Sutter, "Her şey çok güzel şu anda. Şehri görebilme fırsatı bulabildim. Her şey harika gözüküyor. Timsah Arena’nın üzerinden bu tarafa geldik. Havadan da olsa görme fırsatı bulduk. Orada 45 bin kişilik seyirci gurubuyla beraber olmak çok değişik bir duygu olacak." dedi.

"TAKIMA KATKI KOYACAĞIM"

Bursaspor’a yardımcı olabilmek için elinden gelen gayreti göstereceğini kaydeden Sutter, "Takımımın başarılı olabilmesi için ortaya ne gerekiyorsa koyacağım. Bursaspor’a katkı sağlamak ve daha iyi bir takım yapabilmek için her şeyimi ortaya koyacağım. Sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Takım arkadaşlarımdan olan Macar Dzsudzsak’ı daha önceden tanıyorum. Önemli ve tanıdığım bir oyuncu. Diğer takım arkadaşlarımla gün geçirdikçe tanışacağım." diye konuştu.

Top De Sutter’in, bugün imza töreninin ardından akşam yapılacak antrenmanda takıma katılacağı bildirildi.