Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, Atromitos karşısında iyi bir performans göstermek için istekli ve arzulu olduklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanşında yarın Atromitos'la karşılaşacak Fenerbahçe'de futbolculardan Diego Ribas, mücadelenin oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı oyuncu, Çaykur Rizespor maçının ardından yarınki maça hazır olup olmadıkları yönündeki bir soru üzerine, Rize'de futbol oynamaya müsait olmayan bir sahada oynadıklarını hatırlatarak, "Bu yeni bir şey değil. Türkiye'de bu zorlukları yenmemiz lazım. Bunun için bazen efor ve güç kullanmamız lazım. Takımın güveni her geçen gün artıyor. Son maçtan sonra toparlandık. Avrupa Ligi'nde iyi bir performans göstermek için istekli ve hazırız." karşılığını verdi.

Geçen sezona oranla bu sezon daha fazla istekli göründüğü ile ilgili bir soru üzerine Diego, "Geçen yılla ilgili konuşunca kendimi iyi hissetmiyorum. Şampiyon olmak istiyorduk ama olmadı. Şu an çok mutluyum. Bu sene takımda çok fazla pozitif şey görüyorum. İyi bir ortam oluştu. Teknik heyet çok iyi çalışıyor. Maç oynadıkça daha iyiye gideceğiz. Saha içinde her dakikanın tadını çıkartıyorum. Şampiyon olmak istiyoruz ve tüm takım bunun için çalışıyor." diye konuştu.