Fenerbahçeli Diego Ribas, Trabzonspor maçında stadın tamamen dolacağını ve çok sıcak bir atmosferin olacağını duyduğunu belirterek bu durumun kendisine ekstra bir güç ve heyecan verdiğini söyledi.
FB TV’ye açıklamalar yapan Diego Ribas, Trabzonspor maçı hakkında, “Bizim için gerçekten özel bir karşılaşma olacak. Bir derbi ve son derece önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. O nedenle bu derbinin bir parçası olmaktan dolayı son derece mutluyum ve heyecanlıyım. Aynı zamanda birçok taraftarımızın da orada olacağını, stadımızın son derece kalabalık ve sıcak bir atmosfer olacağını duydum. Bu nedenle de çok büyük bir heyecan duyuyorum. Ligin gidişatı açısından da bizim için çok önemli bir maç olacak. Bizim için mutluluk verici, heyecan verici bir karşılaşma. Şu anda en iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.
Taraftara da seslenen Diego, “Benim onlara söyleyebileceğim şey: Gerçekten de biz onlarla beraberken çok daha güçlüyüz. Oradaki atmosfer, stadın dolu olması her şeyi bambaşka bir hale getiriyor. Stadın boş olduğu halle, dolu olduğu hal arasında büyük bir fark var. Onların yanımızda olduğunu gördükçe biz kendimizi çok daha güçlü hissediyoruz. Onlar oradayken içimizdeki güç daha da artıyor. Kendimize olan inancımız daha fazla artıyor. Bu nedenle aslında onları hep yanımızda görmek istiyoruz. Ben geldiğimden beri belki ilk defa böyle bir atmosfer oluşacak. Onların desteği her zaman harika olmasına karşın, belki ilk defa böyle bir atmosfer oluşacak. O nedenle biz onları yanımızda görmek istiyoruz. Gelsinler, bizi desteklesinler. Hep birlikte daha güçlüyüz.” ifadelerini kullandı.