Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmasporlu oyunculara din görevlilerinden baklava ikramı yapıldı.

Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ve beraberindeki din görevlileri deplasmanda oynanacak Hacettepespor müsabakası öncesi 17 Eylül Stadı'na giderek, antrenmanını izledi ve futbolculara baklava ikram etti.

Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, din görevlileri olarak her zaman Bandırmaspor’un yanında olacaklarını söyledi. Bandırmaspor’un deplasmanda oynayacağı Hacettepespor müsabakasını kazanarak yükselişini sürdüreceğine olan inançlarının tam olduğunu dile getiren Küçük, "Bu önemli maçta Allah oyuncularımıza güç ve kuvvet versin." dedi.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, "Hacettepespor müsabakası benin Bandırmaspor’un başında teknik direktör olarak çıkacağım ilk maçım olacak. Bunun için Hacettepespor deplasmanından puanlarla dönerek gömleğimizin düğmelerini doğru iliklemek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Hacettepespor müsabakasından galibiyetle dönmek için tüm performanslarını ortaya koyacaklarını dile getiren Özyazanlar, "Hacettepespor müsabakasında hedefimiz galibiyet. Bu maçı kazanarak Orduspor müsabakasında yakalamış olduğumuz yükselişimizi sürdürmek istiyoruz." ifadesini kullandı.