Salon: Saal Zürih
Hakemler: PhilippeSchuermann, Susana Maria Rodrigues Jativa
Eczacıbaşı VitrA: Larson, Fürst, Neslihan, Gözde, Poljak, Nilay, Dilara (Libero), Asuman, De La Cruz, Esra, Nilay, Gülden, Şeyma, Ceylan, Büşra
Dinamo Krasnodar: Podskalnaya, , Almeida De Sousa Alves, Kosheleva, Maryukhnich, Kalderon, Rodrigues, Kryuchkova (Libero), Bibina (Libero), Shashkova, Filishtinskaia, Dianskaya
Setler: 25-22, 26-24, 25-19

İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlenen 2015 FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) Dünya Kulüpler Şampiyonası, bugün oynanan karşılaşmalarla devam etti.

2015 CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) DenizBank Bayanlar Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak turnuvaya katılan temsilcimiz Eczacıbaşı VitrA, yer aldığı B Grubu’nda oynadığı ikinci ve son karşılaşmada Rusya temsilcisi Dinamo Krasnodar’ı 25-22, 26-24 ve 25-19’luk setlerle 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

2015 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda grup aşaması yarın oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.

Grup maçlarının tamamlanmasının ardından A ve B Grubu’nu ilk iki sırada tamamlayan takımlar çapraz eşleşme ile yarı finalde mücadele edecek.

Eczacıbaşı VitrA, yarı final maçını 9 Mayıs Cumartesi günü yapacak ve rakibi, yarın, Türkiye saati ile 21.00’de oynanacak olan Hijamitsu Springs Kobe-Dinamo Krasnodar maçından sonra belli olacak.

B Grubu’nda oynanan ikinci maçın ardından oluşan puan durumu şu şekilde:

TAKIMLAR        O    G    M    AS    VS    P
Eczacıbaşı VitrA        2    1    1    5    3    4
Hisamitsu Springs    1    1    0    3    2    2
Dinamo Krasnodar    1    0    1    0    3    0