Stat: Seyrantepe Diski Spor Tesisleri
Hakemler: Özgüç Türkalp, Serdar Akçer, Serkan Olguncan
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Serkan İpek, Ercan Ünal, Ercan Çapar, Şehmus Özer (Dk. 58 M. Uğur Tülümen), Önder Karaboğa (Dk. 82 Burhan Yıldız), Sadat Şahin, Nezir Özer (Dk. 70 Abdullah Çetin), Ertan Koç, Samet Yeniceli, Caner Erdoğan, Sercan Özçelik
Eskişehirspor: Sinan Ören, Serdar Bingöl, Berkay Tolga Dabanlı, Birol Parlak, Ergün Teber, Semih Güler, Goran Causic, Mehmet Erkut Şentürk (Dk. 46 Onur Bayramoğlu), Sezer Öztürk (Dk. 46 Nzuzi Toko), Serdar Özkan (Dk. 78 Andaç Güleryüz), Funes Mori
Gol: Dk. 44 Ercan Çapar (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)
Sarı kartlar: Serkan İpek (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Serdar Bingöl, Semih Güler (Eskişehirspor)

Türkiye Kupası G Grubu 6. ve son hafta maçında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, konuk ettiği Eskişehirspor'u Ercan Çapar'ın golüyle 1-0 mağlup etti.

Seyrantepe Diski Spor Tesisleri Stadı'nda oynanan ve hakem Özgüç Türkalp'ın düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyetle ayrılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren tek golü 44. dakikada Ercan Çapar kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, puanını 8'e yükselterek grubu üçüncü sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti. Eskişehirspor ise gruptan çıkmayı daha önce garantilemişti. Grup liderliği için galibiyet kovalayan Eskişehirspor bu şansını zora soktu. Galatasaray, bu akşam saat 20.00'de Türk Telekom Arena'da konuk edeceği FBM Makina Balçova Yaşam Spor'u mağlup etmesi halinde averajla grubu lider tamamlayacak ve bir üst turdaki maçı kendi sahasında oynama avantajını elde edecek.