Türkiye Basketbol İkinci Liginde son beş haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen ve ligde altıncı basamakta yer alan Mondi Melikşah Üniversitesi, ligin 20. haftasında karşılaşacağı Best Balıkesir maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Mondi Melikşah Üniversitesi Baş Antrenörü Doğan Deniz, elde ettikleri başarı ile ilgili olarak, “Takım olarak iyi bir hava yakaladık.” dedi.

Recep Mamur Spor Salonu’nda Baş Antrenör Doğan Deniz yönetiminde yapılan antrenmana sezonu kapatan Burak Yüksel dışında tüm oyuncular katıldı. Antrenör Doğan Deniz, sık sık antrenmanı keserek oyuncularına uyarılarda bulundu. Şut ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi. İki saat süren antrenmanda oyuncuların neşeli oldukları gözlendi.

Mondi Melikşah Üniversitesi Baş Antrenörü Doğan Deniz, takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını söyledi. Antrenör Doğan Deniz, şöyle devam etti:
    “Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Son dokuz haftada sadece bir yenilgi aldık. Yakalamış olduğumuz bu galibiyet serisi bizi üst sıralara kadar taşıdı. Bu hafta Best Balıkesir ile evimizde zor bir maç yapacağız. Best Balıkesir iyi bir takım. İyi bir mücadeleyle bu zorlu maçı da kazanmak istiyoruz.”

Mondi Melikşah Üniversitesi Best Balıkesir maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.