Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde (TB2L) mücadele eden Mondi Melikşah Üniversitesi, ligin 20. haftasında karşılaşacağı Best Balıkesir maçı hazırlıklarını tamamladı.

Recep Mamur Spor Salonu’nda başantrenör Doğan Deniz yönetiminde yaklaşık iki saat süren son antrenmana tüm oyuncular katıldı. Doğan Deniz antrenman öncesi oyuncularına Best Balıkesir maçının önemini anlattı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmasıyla son buldu. Mondi Melikşah Üniversitesi Başantrenörü Doğan Deniz, kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi.

Doğan Deniz, şöyle devam etti: “Best Balıkesir iyi bir takım. Maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Bu maç her iki takım içinde zor geçecek. Evimizde oynamanın avantajını kullanarak iyi de mücadele ederek bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz.”

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 30 puanla 6. sırada yer alan Mondi Melikşah Üniversitesi ile 32 puanla 4. basamakta bulunan Best Balıkesir arasındaki zorlu mücadele yarın saat: 18.00’de Recep Mamur Spor Salonu’nda oynanacak.