Adana Tabip Odası’nca geleneksel hale getirilerek her yıl 14 Mart Tıp Haftası öncesi düzenlenen tenis turnuvası başladı.

Sportif faaliyetleri 14 Mart Tıp Haftası öncesi geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Adana Tabip Odası Sosyal Etkinlikler Komisyon üyesi Dr. Metin Güran, Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) oynanan karşılaşmaların oldukça çekişmeli geçtiğini söyledi. Dr. Ayşe Altın ise “Biz hekimler mesleğimiz icabı yoğun çalışıyoruz. Dinlenmek ve rahatlamak için sanat ve spor ile ilgileniyoruz. Komisyonumuzca futbol turnuvası düzenlendiği gibi biz de tenis turnuvası düzenledik. Maç saatini beklerken meslektaşlarımızla sohbet etme şansı yakalıyoruz. Kortta raketlerimizi dostluk ve sağlığımız için sallıyoruz. Bu turnuvada 52 hekim meslektaşımızı raketle buluşturup, ilk etapta grup maçları ve sonunda gruplardan ana tabloya yükselen oyuncular eleme maçlarına geçip şampiyonu belirliyoruz. Turnuva sonucu dereceye giren hekimlere kupalarını 14 Mart Tıp Haftasında vereceğiz.” diye konuştu.

ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi Tenis Kaptanı Selçuk Şerifoğlu’nun koordinatörlüğünde gerçekleştirilen turnuva bayanlarda tek grup erkeklerde A,B,C ve Master guruplarından oluşuyor.