Bundesliga ekiplerinden Frankfurt'un yıldız futbolcusuna maç sonunda yapılan doping testinde inanılmaz bir olay yaşandı. Belki de yıldız futbolcu doping maddesi kullanmış olsa bu duruma daha çok sevinebilirdi ancak maalesef Marco Russ kanser olduğunu öğrendi. İşte şok eden gelişmenin ayrıntıları...

Darmstadt ile oynanan ve 2-1 kazanılan lig maçından sonra Frankfurt Kaptanı Marco Russ'tan numune alındı. Yapılan kontrollerde futbolcuda doping maddesi bulunmazken, kanser hücrelerine rastlanıldı.


KULÜBE VE FUTBOLUCYA DERHAL BİLGİ VERİLDİ

Kontrollerde çıkan tümör ile ilgili hem futbolcu hem de kulübü derhal bilgilendirilirken, zaman kaybetmeden futbolcunun muayene olması da istendi. Derhal doktora giden 30 yaşındaki Russ'ta tümör olduğu teşhisi bir kez daha kondu. Futbolcunun hemen ameliyat olması tavsiye edildi. Ancak Russ, takımının ligde kalmak için iki önemli maçı bulunduğunu belirterek ameliyatı erteledi. 

Frankfurt Nürberg ile bugün ve Pazartesi iki baraj maçı yapacak. Russ da bu maçların tarihlerini dikkate alarak ameliyatını Salı gününe erteledi. Russ önce takımı için sahada mücadelede edecek. Ardından da daha zor olan kanserle mücadeleye başlayacak. 

Doping maddesi testinde kanser hücresi şoku!