Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Amara Kültür Merkezi'ndeki patlamada hayatını kaybedenler için Süper Lig'in dört büyük takımı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başsağlığı mesajı yayımladı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada; "Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Milletimizi derinden üzen bu olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Patlamada yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz." denildi.

Fenerbahçe Kulübü ise "Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan bombalı saldırıda çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve bir çok yaralının olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Yaşanan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz." mesajı yayımladı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi: "Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan patlamada çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ülke olarak canımızı yakan bu saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

Bordo mavili kulüpte resmi internet sitesinden başsağlığı mesajı yayımlayarak şu açıklamalarda bulundu: "Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan bombalı saldırıda çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, bu saldırıda yaralananlara ise acil şifalar dileriz."