Antakya'da 13 Haziran'da gerçekleştirilecek 'Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'na Dörtyol'u temsilen Dörtyol Belediyesi kız futbol takımı katılacak.

Antakya'da dört takımla müsabaka yapacak Dörtyol Belediyesi kız futbol takımı, ilk maçını Şanlıurfa Gençlik Spor ile 13 Haziran saat 18.00'da Antakya Çekmece Stadı'nda oynayacak. Haftanın 5 günü antrenman yaparak turnuvaya hazırlanan Dörtyol'un gruptaki diğer rakipleri Tavla Gençlik, Hatay Dumlupınar ve Hatay Sümer takımları.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dörtyol Belediyesi Kız Futbol Takımı Antrenörü Fatih Kahveci, "Öncelikle Dörtyol'umuza böyle bir takım kazandıran Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Toksoy'a teşekkürlerimi sunuyorum. Bize inandılar ve güvendiler, böyle bir takım için, genç kızlarımız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadılar. Biz de bu güveni ve emeği boşa çıkarmamak adına Dörtyol'umuzu ve Belediyemizi en iyi şekilde turnuvada temsil edeceğiz. Ayrıca önümüzdeki sezon yani 2015-2016 sezonunda Dörtyol Belediyesi kız futbol takımımız ilçemizi 3. ligde temsil etmeye başlayacak. Tüm ilçemizdeki vatandaşlarımızı maçlara kızlarımızı ise takımımıza katılmaya davet ediyoruz." dedi.