Çorlu’nun başarılı kulüplerinden Doruk Spor Kulübü sporcuları, Antalya–Belek’te düzenlenen Turkish Open Uluslararası Tekvando Şampiyonası’ndan başarıyla döndü.

Başarılı sporcular, antrenörleriyle birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etti. Katıldıkları şampiyona hakkında bilgiler veren Kulüp Antrenörü Osman Demirel, "70 ülkeden 1200 sporcunun katıldığı turnuvaya kulübümüzü 6 sporcu ile temsil ettik. Sporcularımızdan +68 kg genç bayanlar kategorisinde Damla Demirel Avrupa üçüncüsü, 65 kg Yıldız Erkeklerde Bahadır Çelik, Avrupa ikincisi oldu. Şampiyonada bize bu gururu yaşatan sporcularımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Doruk Spor Kulübü’ne verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkür eden Demirel, "Çorlu Belediyesi olarak sporun ve sporcuların her daim yanında oldunuz. Bize verdiğiniz destekle ileride daha büyük başarılar elde etmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Doruk Spor Kulübü Antrenörü Osman Demirel ve başarılı sporcuları tebrik eden Başkan Baysan, spora ve sporculara verilen desteğin artarak devam edeceğini ifade ederek başarılar diledi.