Döşemealtı Kadın Futbol Takımı’nın yeni transferleri Lady Andrade Rodriquez, Carolina Arial Vidal ile Azerbaycan Milli Takımı’nın da forma giyen Aysun Aliyeva seyirci karşısına çıktı.
Döşemealtı Belediyesi ile 1207 Antalya Spor Derneği ile yapılan anlaşma sonucu kurulan Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı’nın yeni transferleri sahaya çıktılar. Dünya futbolunun yakından tanıdığı Lady Andrade Rodriquez’in yanı sıra Carolina Arial Vidal ve Azerbaycan Milli Takımı’nın oyuncusu Aysun Aliyeva’yı kadrosuna katarak büyük çıkış yapan Döşemealtı Kadın Futbol Takımı, önümüzdeki günlerde yeni sezon hazırlıkları için bir araya gelecek.
“Şampiyon olmak istiyoruz”
Ünlü futbolcu Ronaldinho’ya benzetilmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Lady Andrade Rodriquez, Antalya’ya gelmekten ve Döşemealtı Kadın Futbol Takımı’nda oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Andrade yaptığı açıklamasında, “Takım arkadaşlarımla birlikte atacağımız gollerle kendimizi göstermek ve şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için Türkiye’yi tercih ettim” diye konuştu.
“Şampiyon olacağımıza inanıyorum”
Yeni transferlerle Yeşilbayır Stadı’nda bir araya gelen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, futbolun evrensel bir spor olduğunu erkekler kadar kadınların da futbol endüstrisinde söz sahibi olduğuna dikkat çekti. Başkan Genç yaptığı açıklamasında, “Kadın, erkek hiçbir ayırım yapmadan gençlerimize yatırım yapmaya onların kendilerini ifade etmeye, yeteneklerini göstermeye dair her türlü yatırım yapıyoruz. Kadın futbol takımını da bölgemizdeki gençlerimizin talebi doğrultusunda oluşturduk. Yeni transferlerimizle birlikte Döşemealtı markasına önemli katkı sağlayacaklarına ve şampiyon olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Diğer taraftan 1. Lig’de mücadele edecek Döşemealtı Kadın Futbol Takımı’nın yeni transferlerini izlemek için Yeşilbayır Stadı’na gelen çoğunluğu kadın çok sayıda Döşemealtı sakini, futbolculara başarılar diledi.