Bakırköy Belediyesi, Birleşmiş Milletler Türkiye Temsilciliği, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Bisikletliler Derneği tarafından 2.'si düzenlenen Uluslararası İstanbul Bisiklet Festivali startı verildi.

İstanbul Harbiye'den startı verilen ve yüzlerce bisikletçinin katıldığı bu yıldaki etkinlik 'Dünya Çevre Günü'ne dikkat çekmek için yapılıyor. Yurt içi ve yurt dışından katılımın olduğu bisiklet festivali Kadıköy Meydanı'nın da son bulacak.

2. Uluslararası İstanbul Bisiklet Festivali 11 Haziran Perşembe günü Bakırköy Belediyesi tarafından başlatılmıştı. Birleşmiş Milletler Türkiye Temsilciliği, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Bisikletliler Derneği tarafından organize edilen Uluslararası İstanbul Bisiklet Festivali bugün sona erecek.

Bisikletliler, bugün saat 10.00’da Harbiye'den startı verilen İstanbul Bisiklet Festivali çerçevesinde Boğaziçi Köprüsü'nden geçerek Kadıköy Meydana ulaşacaklar. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılımın olduğu festivalde bisikletliler Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nin önünden başladıkları turu Mecidiyeköy - Balmumcu - Boğaziçi Köprüsü - Beylerbeyi - Üsküdar - Harem istikametinden devam ederek Kadıköy Meydanı’nda sonlandıracaklar.