AK Parti Ordu Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı parti binasında yapıldı.
Teşkilat ağırlıklı çalışma birimlerinin faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıya AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları katıldı.
Burada bir konuşma yapan AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, polis teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak başladığı konuşmasında “Doğu ve Güneydoğu’da Çanakkale’de olduğu gibi haçlı ordusuna karşı bir savaş veriyoruz. Özellikle fedakarca, aslanlar gibi vatanını savunan polislerimize Rabbimden yardım etmesini ve muzafferiyet vermesini niyaz ediyorum. Bir hilal uğruna şehit olan polislerimizi o pak alınlarından öpüyor, yine Rabbimden Cennet-i Ala’da şehitlerin efendisi Hz. Hamza Efendimizle beraber olmalarını niyaz ediyorum. Yaralı ve gazi polislerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.
“ÜYE BİLGİLERİNİ GÜNCELLİYORUZ”
Her an seçim olacakmış gibi teşkilatları diri ve zinde tutmak zorunda olduklarını belirten Çelenk, bu amaçla Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın Türkiye genelinde başlattığı üye ziyaretleri ve üye güncellemeleri kapsamında Türkiye genelinde 16.5 milyon AK Parti üye bilgilerinin güncellendiğini belirtti. Ordu’da tüm teşkilatlarla birlikte 3 aydır ciddi bir çalışma yürüttüklerini belirten Çelenk, “Her üyemizi ya telefonla arıyor ya da bizzat ayaklarına kadar giderek üye bilgilerini güncelliyoruz. Bugün gelinen noktada Ordu’ da bulunan 97 bin üyemizin yüzde 50’sini ilçe teşkilatlarımız ziyaret etmiş, üyelerin eksik bilgilerini güncellemiş, üyeliklerinin devam edip etmediklerini sormuştur. Hamdolsun bugüne kadar üyelerimizin yüzde 1’ine bile denk gelmeyen üyelerimiz üyeliğinin devamını istememiştir. Bu arada Ünye ilçe teşkilatımızı kutlamak istiyorum. 16 bin üyesinin yüzde 99‘unu güncelledi. Elbette ki saha çalışmalarımız kapsamında da sosyal faaliyet içerikli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda yapacağımız daha çok çalışma var. Parti teşkilatımızın en alt kademesinden en üst kademesine kadar her birimde bilgi alışverişini sağlayacağız” diye konuştu.
Toplantıda Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver yılmaz da birer konuşma yaptı. Toplantı soru-cevap bölümü ile birlikte sona erdi.