Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, bu akşam Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleştirilecek 4. yıldız kutlaması için güzel bir şov hazırladıklarını söyledi.

Başkan Dursun Özbek, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Autoshow 2015 fuarında, kulübün sponsorlarından Skoda'nın standını ziyaret etti. Basın mensuplarına kısa bir açıklamada da bulunan Özbek, dördüncü yıldızı bu akşam kutlayacaklarını ve çok güzel bir şov hazırladıklarını ifade etti. Şampiyonluğu doyasıya kutlayacaklarını da kaydeden Başkan Özbek, 4. yıldızı ve şampiyonluğu Galatasaray taraftarına armağan etti.

3 Haziran Çarşamba günü Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile oynayacakları karşılama için de değerlendirmelerde bulunan Dursun Özbek, "Lig bitti şimdi Türkiye Kupası'na hazırlanıyoruz. Çifte kupa ile tamamlamak istiyoruz. Çarşamba günü Bursaspor ile final oynayacağız. Ben bu finalin dostluk ve kardeşlik içinde geçmesini istiyorum. Dün Rize'de güzel tablolar vardı. Aynı tablonun Bursa'da da tecelli etmesini istiyorum. Çünkü maksadımız Türk sporuna hizmet etmek. Türk sporunu bir yere getirmek. Bursaspor zaten çok misafir perver. Onlara da başarılar diliyorum." dedi.

Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın milli takıma gittiği ve kutlamalara katılmayacağı yönünde sorulan sorulara ise Başkan Özbek, "Sabah fuara geldim başka yere uğramadım. O yüzden tam bilgim yok. Teknik ekip ile görüşüp detayları öğreneceğim ancak o zaman bilgi verebilirim." diye cevap verdi.

Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek, eşi ile Skoda'nın standını gezerek taraftarlarla fotoğraf çektirdi.