Galatasaray Kulübü başkanlığına seçilen Dursun Özbek, Duygun Yarsuvat yönetiminin liglerin bitmesine kadar görevine devam edeceğini kendilerinin lig bitince mazbatalarını alacaklarını söyledi.

Galatasaray Lisesi'nde yapılan kongrenin ardından sarı kırmızılı kulübün 36. başkanı olan Özbek, kürsüde yaptığı teşekkür konuşmasının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

7 aylık yönetimdeki çalışmaların üyeler tarafından beğenildiğini ve kendilerine yönetme görevi verildiğini kaydeden Dursun Özbek, "Üyelerimiz üç yıl Galatasaray'ı yönetmek için bizi görevlendirdiler. Hiç merak etmesinler Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız. Dinamik kadroyuz. Galatasaray'ı layık olduğu şekilde yöneteceğiz." diye konuştu.

BEŞİKTAŞ İLE OYNANACAK DERBİ MAÇI

Süper Lig'in 33. haftasında yarın akşam Beşiktaş ile oynanacak ve şampiyonluğu etkileyecek derbi maç hakkındaki sorulara da cevap veren sarı kırmızılı kulübün yeni başkanı Özbek, şunları söyledi:

"Biz daha mazbatayı almadık. Bugünkü sportif başarıların hepsi bir önceki yönetime aittir. Duygun Yarsuvat yönetiminin liglerin bitimine kadar devam etmesini istedim. Buradaki başarı bir önceki yönetime aittir. Bizler liglerin bitimi ile birlikte mazbatayı alacağız. Bugünkü başarı bir önceki yönetime aittir. Bütün değerler onlar tarafından oluşturuldu. İnşallah yarınki derbide başarılı olacağız. Şu anda tek odaklandığımız durum yarınki Beşiktaş derbisidir. Liglerin bitimi ile birlikte herşeyi devralacağız."

Bir gazetecinin, 'Yarınki derbi öncesinde Florya'yı ziyaret edecek misiniz ?' sorusuna ise Dursun Özbek, "Mazbatayı almadık. Ancak biliyorsunuz bir önceki dönemin başkan yardımcısıyım. Bu yönetimin ligleri bitirmesini istiyoruz. Bu durum onların hakkıdır. Galatasaray'da süreklilik esastır." diye cevap verdi.

Özbek, liglerin bitimi ile birlikte transfer politikalarını değerlendireceklerini de kaydetti.