Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, eski Samsunspor Başkanı ve işadamı Yılmaz Ulusoy ve Samsunspor eski kaptanı Rıfat Usta, sarı kırmızılı takımın efsanevi kaptanlarından Turgay Şeren'e moral ziyaretinde bulundu. Ziyaretteki sohbet esnasında bir ara duygusallaşan Şeren, "Ben niçin ağladığını bilmeyen insan değilim ama neden ağlayamadığımı bilen insanım." ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın Florya’da bulunan konukevinde gerçekleştirilen ziyarete Başkan Dursun Özbek’in yanı sıra Turgay Şeren, Samsunspor’da teknik direktör olduğu vakit takımın başkanı olan Yılmaz Ulusoy ve takımın kaptanı Rıfat Usta da yer aldı.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, "Efsanevi kaptanımız Berlin kaplanı Turgay abimizi ziyarete geldik. Onları unutmadığımızı ve başımızın tacı olduğunu hatırlamak için buraya geldik. Çok duygu yüklüyüm. Onlar bize çok güzel bir takım bıraktılar. Biz de bu emanete sahip çıkacağız." dedi.

Berlin kaplanı lakaplı efsanevi futbolcu Turgay Şeren de sohbet esnasında isminin nasıl ve kim tarafından konulduğunu anlattı. Duygusal bir insan olarak dünyaya geldiğini belirten Şeren, "Benim babam Atatürk’ün yanında çalışırdı. Ben doğunca annemle beraber çağırmış demiş ismini koyalım. Buyurun efendim koyun demiş. Atatürk ‘Türk Ay’ olsun demiş. Turgay değil. Ben de bu Türk Ay’dan iftihar ederim. Atatürk’ün bana verdiği bu ismi ben hala yaşatıyorum. Ve yaşatacağımdan da kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Bu açıklamayı yaparken bir ara duygulanan ve gözleri dolan Turgay Şeren, "Ben niçin ağladığını bilmeyen insan değilim; ama neden ağlayamadığımı bilen insanım." diyerek, ziyaretten çok memnun kaldığını ve gelen herkese de teşekkür ettiğini kaydetti.