Galatasaray Kulübü başkan adayı Dursun Özbek, cumartesi günü yapılacak seçimde aday listesinde bulunan isimleri tanıttı.

Point Otel'de yapılan tanıtım toplantısında üyelere hitap eden Başkan adayı Özbek, "Galatasaray'ın kuruluş amacı bellidir. Ali Sami Yen abimiz bu hedefi açıklamıştır. Hedefimiz yabancıları yenmektir. Bunun için mücadele edeceğiz." dedi.

GALATASARAY'IN MALİ YAPISI KÖTÜ DEĞİL

Galatasaray Kulübü'nün malı yapısının iddia edildiği gibi kötü olmadığını kaydeden Dursun Özbek, "Galatasaray'a hizmet etmek için burdayım. Galatasaray'ın yapısı söylendiği gibi kötü değil. Galatasaray'ın mali dinamiklerini hareket geçirmek gerekiyor. Kulübümüzün finansal problemi yoktur. Bu kulüp iki kulübü yönetecek hacme sahip." diye konuştu.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile devam etmek istediklerini vurgulayan Dursun Özbek, şunları kaydetti: "Hamza hocayı biz göreve getirdik. Kendisi başarılı hoca. Bugünde yarın da antrenörümüzdür." Futbolda başarılı olmak zorunda olduklarını kaydeden Özbek, "Yıldız oyuncular Galatasaray forması giymek için can atıyor. Futbolda başarılı olmak zorundayzı. Bunun gereğini yapacağız. Kimsenin bundan tereddütü olmasın."

HİÇ KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM

Galatasaray kamuoyunda İnan Kıraç'ın veya başka birilerinin adayı şeklinde yapılan eleştiriler konusnuda ise Galatasaray Kulübü Başkan adayı, "Ben hayatım boyunca kimsenin adamı olmadım. Ancak Galatasaray'ın dibine kadar adamıyım." dedi

Dursun Özbek, geçmiş dönemde birlikte çalıştıkları Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ile çalışmak istediğini fakat bu ikilinin bu dönem görev yapmak istemediklerini ifade etti.

Galatasaray Başkan adayı Özbek, göreve gelmeleri halinde Türk Telekom Arena Stadı'nın üstünü kapatarak üst kullanım hakkını almak istediklerini ve bunun maliyetinin ise 10 milyon Euro civarında olduğunu açıkladı. Öte yandan Dursun Özbek, yönetim kurulu listesini tanıtırken Başkan Duygun Yarsuvat da katıldı