Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı tanımadığını ve sadece resmini bildiğini söyledi.

Sarı kırmızılı kulübün şubat ayı divan kurulu toplantısının bitiminde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Başkan Duygun Yarsuvat, Brezilyalı oyuncuları Felipe Melo'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu ve ameliyat olacağını toplantı sırasında öğrendiğini ifade etti.

AZİZ YILDIRIM'I TANIMIYORUM SADECE RESMİNİ BİLİYORUM

Bir basın mensubunun, 'Kamuoyunda son zamanlarda çıktığınız her programda Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'yi aklamak istiyor eleştirileri var' demesi üzerine Duygun Yarsuvat, şunları dile getirdi:

"Beni hep eleştiriyorlar. Ünal Aysal'ın devamı deniyor. Ben kendimi biliyorum. Aziz Yıldırım'ı tanımıyorum. Sadece resmini biliyorum o kadar. Fenerbahçe maçına gideceğim o da gelecekse tanışacağız."

Başka bir basın mensubunun, 'İyi niyet hep Galatasaray'dan bekleniyor. Onlara neden aynı soru yönetilmiyor ?' sorusuna ise Yarsuvat, "Bunun arkasında yatan Fenerbahçeliler zaten bizi alkışlamadı. Kupamızı vermedi. Nasıl olsa yine alkışlamaz yatıyor." diye cevap verdi.

Duygun Yarsuvat, 'Melo ameliyat oldu. Galatasaray şampiyonluktan kopar' söylemlerine ise "Göreceğiz. Sivas'ta da takım iyi oynadı." dedi.

Öte yandan Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'ın kendisi hakkında söylemiş olduğu sözler hakkında ise Başkan Yarsuvat, "Lafı kimin söylediğine bakarım. Söylemiş oldukları beni incitmedi. O söz Mevlana'nın sözüdür. Ünal Aysal da zaten Mevlana'yı bilmez. Biri söylemiştir. Söylediklerine kırılmadım." diye konuştu.

Duygun Yarsuvat, mayıs ayındaki başkanlık seçiminde aday olmayacağını ve yönetiminden kimseyi işaret etmeyeceğini kaydetti.

İki yıl önce Galatasaray Üniversitesi'nin yandığının ve şu ana kadar birşey yapılmadığının belirtilmesi üzerine ise başkan Yarsuvat, "Onu ben takip etmiyorum. Proje aşamasında. Galatasaray Üniversitesi rektörü gitti. Toplantıları burada yapıyoruz." diye konuştu.