Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta Düzcespor, Tire 1922’ye saldırdı. Maç sonrası önce futbolcular sonra taraftalar Tire 1922’ye saldırdı.
Oynanan maçta gol sesi çıkmayınca hakemin bitiş düdüğünün ardından saha karıştı. Düzce deplasmanından bir puanı alan Tire 1922 soyunma odasına giderken Düzcespor futbolcularının saldırısına uğradı. Soyunma odasına sığınan Tire 1922 takımı burada da taraftarlar tarafından saldırıya uğradı. Maç sonrası Tire 1922 takım otobüsü Düzcespor taraftarları tarafından taşlandı ve otobüsün camları kırıldı. Emniyet güçleri ise yaşanan olaylar karşısında yetersiz kaldı.
Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire 1922 Spor Kulübü Başkanı Mutlu Sarayköylü, "Tire 1922 kulübü olarak bu hafta Düzce deplasmanına konuk olduk. Maç 0-0 berabere bitti. Biz dostluk içinde bir maç geçmesini temenni ediyorduk. Ancak maç sonrası istenmeyen olaylar yaşadık. Soyunma odamız taşlandı hakaretlere maruz kaldık. Ardından takım otobüsümüz taşlandı. Emniyet güçleri ise olaylara müdahalede zorlandı. Ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde yaşadığımız bu olaylar bizi derinden yaraladı. Taraftarların ve futbolcuların yaptıklarını kulübe mal edemeyiz ama Kulüp yetkililerinin de konu hakkında gereken işlemleri yapacağını umut ediyoruz. Düzcespor futbolcularını taraftarlarını bu çirkin saldırıdan dolayı kınıyorum" dedi.