Bursaspor, ligin ikinci haftasında ağırlayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı. Bugün yeşil-beyazlı takıma 4 yıllık imza atan Macar futbolcu Balasz Dzsudzsak da takıma ilk antrenmanına çıktı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi saha ortasında yaptığı toplantıda, yeni transfer Balasz Dzsudzsak'ı takımla tanıştırdı. Yeşil-beyazlı futbolcular, tecrübeli ismi alkışlayarak hoş geldin dedi.

Hafif tempolu koşularla başlayan idman, kondisyon çalışmaları ile devam etti. Trabzonspor maçında ayağına darbe alan Serdar Aziz ile Tomas Sivok takımdan ayrı salonda çalıştı.

NECİD ÜLKESİNE GİTTİ

Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor maçında forma giyemeyen golcü oyuncu Tomas Necid, eşi doğum yapacağı için Ertuğrul sağlam’dan izin alarak ülkesine gitti.

Bu arada, Ozan Tufan’ın Fenerbahçe’ye transferinde sarı lacivertli kulüpten alınan 1996 doğumlu orta alan oyuncusu İbrahim Serdar Aydın ile 4 yıllık sözleşmeye imzalandı. Genç oyuncu da takımla tesislere takımdan ayrı koşu yaptı.