Eczacıbaşı VitrA’nın başarılı oyuncusu Esra Gümüş Kırıcı ve Gözde Yılmaz, anneler gününde gelen şampiyonluğu annelerine hediye ettiklerini söylediler.

İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlenen 2015 FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda temsilcimiz Eczacıbaşı VitrA, dünya şampiyonu oldu. Kupa ve madalya töreninin ardından açıklamarda bulunan Esra Gümüş Kırıcı, çok mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Şampiyonlar Ligi’ni aldıktan sonra bir düşüşe geçmiştik. Çünkü her turnuvaya konsantre olmak zor. Ama buraya gelirken form grafiğimiz yükselmeye başlamıştı. Gün ve gün performansımızı artırarak finale geldik. Sağolsun seyircimizin desteği ile çok güzel de bir hava yakaladık. Finalde de kazandık çok mutluyuz. Özellikle dünkü maç çok önemli idi. O maçı kazanınca daha büyük konsantrasyon ile çıktık bu maça. Bugün yendik. Çok mutluyuz. Dünya şampiyonluğumuz da var artık. Bu sene çok güzel geçti. İnşallah başarılarımızın devamı gelir. Ayrıca bu kupayı annelerimize de armağan ediyoruz."

Gözde Yılmaz ise çok mutlu olduğunu iki eksik kupayı da müzelerine götürdüklerini kaydetti. Ayrıca Gözde, kupayı anneler günü nedeniyle annesine armağan ettiğini de kaydetti.