Geçen sezonun Dünya Kulüpler ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 14. kez mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi’ne hazır. C grubunda yer alan Eczacıbaşı VitrA ilk maçını yarın Burhan Felek Voleybol Salonu’nda, Pomi Casalmaggiore ile yapacak.

Eczacıbaşı VitrA Takımı Antrenörü Giovanni Caprara, maçla ilgili yaptığı açıklamada, "Grubumuzda güçlü rakiplerimiz var. Geçen sezon şampiyonluk yaşayanlar ile kadromuza dahil olan yeni oyuncularımızdan oluşan kadroyla, her gün daha iyi olmak için çalışacağız." dedi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nin zorlu geçeceğini belirten Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Kaptanı Neslihan Demir Güler ise yarın zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, "Yeni bir sezona daha başlamanın heyecanı içindeyiz. İlk maçımızı kendi evimizde oynayacağız. Lige galibiyetle başlayıp, sonuna kadar da hedeften sapmadan, finale çıkmak arzusundayız. Zorlu ve güzel maçlar olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Eczacıbaşı VitrA’nın 2016 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda, Agel Prostejov Çek Cumhuriyeti, Chemik Police Polonya ve Pomi Casalmaggiore İtalya takımlarıyla bir üst tura geçmek için mücadele edecek.

Bu arada Eczacıbaşı VitrA ile İtalya'nın Pomi Casalmaggiore takımı arasındaki mücadele yarın saat 17.00'de Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak. Rusya'dan Nadezda Kozlova ve Romanya'dan Lucian-Vasile Nastase'nın yöneteceği maç D-Smart'tan canlı olarak ekranlara gelecek.