Yurdun dört bir yanında demokrasi nöbetleri devam ederken, efsane futbolcular da destek verdi.
Bayrampaşa’da demokrasi nöbeti için toplanan vatandaşlara efsane futbolcular Hakan Ünsal, Ümit Karan, Tamer Tuna, Murat Akyüz, Kerem İnan, Mustafa Kocabey, Fatih Çerçi, Alp Küçükvardar ve eski hakem Serdar Tatlı da katıldı.
Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Milletvekilli Hüseyin Bürge’nin de yer aldığı demokrasi nöbetinde sahneye çıkıp konuşma yapan eski futbolcu Hakan Ünsal, "Vatan nöbetinin fedakar bekçileri olarak sizleri selamlıyorum. Her türlü taktiri hak ediyorsunuz. Bizler ecdadımızın kahramanlıklarıyla büyüyen bir nesiliz. Ama 15 Temmuz’dan sonra bizim neslimizin de uzun yıllar anlatacak kahramanlık hikayesi var. 15 Temmuz akşamında sizler eli kanlı paralel çetenin darbe girişimini engellemekle kalmadınız, aynı zamanda büyük ve yeni Türkiye’nin de yolunu açtınız. Cumhurbaşkanımız da bu yeni Türkiye’nin temellerini atıyor ve biz de tarihe tanıklık ediyoruz" dedi.
Kısa bir konuşma yapan Ümit Karan ise, "Bu savaş yeni başladı, sonuna kadar da sürdüreceğiz. Bu savaş daha bitmedi. Biz bu savaşı kazanacağız. Hainlere fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.