PTT 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor’un yeni sezon kombineleri satışa sunuldu.
2016-2017 futbol sezonu için satışa çıkarılan kombineleri Elazığ Atatürk Stadyumu önündeki Passolig gişesinde satışına başlandı.
Elazığ Atatürk Stadyumu önündeki Passolig gişesindeki satışlara destek vermek için Vali Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sedat Acar ve taraftarlar geldi.
Elazığspor’un büyük bir camia olduğunu belirten Vali Murat Zorluoğlu, "Elazığspor’un 50 yıllık bir geçmişi var ve şehrin önemli bir değeri. Ancak Elazığspor aynı ölçüde bir seyirci kitlesine futbol oynayamıyor. Geçen yıl ortalama 3-4 bin seyirciye karşı futbol oynadı. Bu yıl bunu değiştirmek istiyoruz. Bu takıma bütün Elazığlıların sahip çıkması lazım. Cumartesi veya pazar günü insanların önemli bir işi varsa onu yapsınlar ama ben inanıyorum ki birçok insan için Elazığspor maçı kıymetli bir şey. Elazığspor bu şehre ayrı bir hava katıyor. Biz de valilik olarak belediyemizle beraber bu takımın başarılı olması için çaba gösteriyoruz" dedi.
Elazığspor’un maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Elazığspor şehrimizin en önemli marka değeri. Dolayısıyla bu marka değeri bütün tabanın kabullenmesi ve tabana da yayılması gerekiyor. Başta kendimde olmak üzere kombine biletimizi alacağız. Her maça giriş çıkışımızda Elazığspor bir gelir elde etmiş olacak" ifadelerini kullandı.
Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş ise, "Elazığspor’a hepimiz destek çıkmalıyız. İnşallah bugün kombinelerimizi yükleyip takımımıza sahip çıkacağız" diye kaydetti.
Konuşmaların ardından Vali Zorluoğlu ve Belediye Başkanı Yanılmaz Passolig gişesinde kombine bilet aldı.
Elazığ Atatürk Stadyumu Passolig gişesinde satışına başlanan yeni sezon kombine bilet fiyatları ise VIP A Tribünü 500, Kapalı Tribün 300, Maraton Tribün 200 ve Güney Kale Arkası Tribünü 100 lira olarak satışa çıktı.