Kabakçı, Elbistan Spor Salonu'na yaptığı ziyarette, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçmiş dönemlerde atıl kalan spor salonlarının son dönemde düzenlenen etkinliklerle işlev kazandığını belirtti.
     Tesislerdeki bazı sıkıntıların teker teker çözüme kavuştuğunu anlatan Kabakçı, şunları kaydetti: ''Karasal iklim olan Elbistan gibi yerlerde en büyük sıkıntımız salonların ısıtılmasıdır. Elbistan'da 15 yıl sonra ilk defa ısınmayla ilgili problemi hallettik.''
     Elbistan'daki spor salonunun bir çok il merkezinde olmadığını dile getiren Kabakçı, ilçede spor anlamındaki eksikliklerin giderilmesi için çalışma yaptıklarını kaydetti.
     Elbistan Oruçoğlu Stadyumu'nu yıl içeresinde sentetik zemin yapmayı amaçladıklarını belirten Kabakçı, ''Mutlaka burada sentetik zeminli bir futbol sahasının olması lazım. Bunun mücadelesini ve çalışmasını başlatacağız. Elbistan'a 'Gençlik Merkezi' yapılması ile ilgili çalışmamız var. Yer tahsisi konusunda sıkıntımız var. Bakanlığımız buraya çok güzel bir gençlik merkezi inşa edecek'' diye konuştu.
     Ziyarete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz ve diğer yetkililer eşlik etti.