Elbistanspor İkinci Başkanı Ali Kılınç, önceki gün oynanan Araban Belediyespor ile beraber kalınan maç hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. Kılınç: “Elbistanspor’a zarar verecek davranışlardan kaçınalım. Yapmak isteyen arkadaşlar varsa biz yönetim olarak çekilmeye hazırız. Herkese saygılar” dedi.

Bölgesel Amatör Lig ikinci grupta mücadele eden Elbistanspor, dün oynadığı Araban Belediyespor ile iki iki berabere kaldı. Bunun üzerine gerek sosyal medyadan gerek ise tezahüratlarla yapılan eleştirilere takımın ikinci başkanı Ali Kılınç, kendi sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. 
Kılınç açıklamasında şunları belirtti: “Arkadaşlar ben Elbistanspor’a 2. başkan olarak başlayalı 2 ay oldu.2 aydır gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Nasıl ederde bu futbolcuların parasını öderiz diye uğraşıyoruz. Ciddi anlamda paralar dönüyor. Bunu kimse bilmiyor. Ben ve yönetimdeki arkadaşlar her gün nasıl yaparız diye düşünüyoruz. Ama buna karşılık gel görki bir lira para dahi vermeyenler, teknik heyeti takımı ve yönetimi eleştiriyor. Daha iyisini yapacak arkadaşlara sesleniyorum; ‘buyursunlar gelsinler biz çekilelim onlar devam etsinler’. Bizde onlar gibi eleştiri değil destek verelim. Yok şu futbolcu niye oynuyor? Hoca neden değişiklik etmiyor? Sürekli eleştiri yapanlar birazda maddi anlamda destek verinde daha iyi futbolcular alalım. Lütfen arkadaşlar Elbistanspor’a zarar verecek davranışlardan kaçınalım. Yapmak isteyen arkadaşlar varsa biz yönetim olarak çekilmeye hazırız. Herkese saygılar”
Haber: Mustafa Kılınç