Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sahayı terk eden Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike, Londra’dan İstanbul’a geldi. Gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan Emenike, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde saha içinde yaptıkları, sahayı terk etmesi, formasını çıkarması ve görmediği kartlar nedeniyle "olay adam" olan Emenike, maçın devre arasında stadı terk etmiş, ertesi gün de Türkiye'den ayrılmıştı.

Emenike bugün tarifeli seferle 13.45’te Atatürk Havalimanı’na geldi. Pasaporttan geçen yıldız futbolcu, gazetecilerin sorularını cevaplamadı. Emenike havalimanı çıkışında hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Kongo Cumhuriyeti vatandaşı oldukları öğrenilen hayranlarının yanına giden Emenike, onlarla fotoğraf çektirdikten sonra aracına binerek alandan ayrıldı.

A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda 28 Mart Cumartesi günü Hollanda ile oynayacağı karşılaşma nedeniyle liglere verilen ara ve kulüp takımlarının oyuncularına izin vermesi nedeniyle Emenike'nin İngiltere'ye gittiği iddia edilirken, Fenerbahçe yönetiminin Nijeryalı futbolcuyla ilgili nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.